Soba ile konusan delinin seyleri degil mi bu?
He yaaa, elin soba ile konuşan delisi başımıza alim kesildi hatta üstad falan bile dendi buna. Koyu Atatürk düşmanı, Türk düşmanı, Cumhuriyet ve laiklik düşmanı bir akıl hastasının " külliyatı " varmış, ondan bir bölümmüş vaz canına. Liseli kızlara ahlaksız diyebilen koyu bir eğitim karşıtı, padişahın bile ne olduğunu görüp zindana tıktığı, mollaların bilgileri ile tokatlayıp yolladığı, fetö nün fikir babası, Kuran içerisindeki Nur Suresi benim için yazıldı diyebilen İslam'a göre küfür işleyen, risaleler için Ayetlerin Ayetleridir diyen, sakal kesmeyi haram edebilen, Hz. Ali'nin kucağına Tanrıdan yazılı bir sayfa yani vahiy / Ayet geldiğini söylemeye cüret eden, kıyamet vaktini söyleyebilen, Nurcuları doğrudan cennete yollayan, üstelik risale vahiydir ve benim yazdığım kitap göklerden onay aldı diyebilen bir tımarhanelik deliyi burada birileri övecek duruma gelmiş çıldırmamak elde değil. Bu şahsı savunmak İslam'a bile küfürdür, ben Agnostik olarak bu şahıstan aşırı rahatsız olurken Müslümanlar nasıl seviyor hiç anlayamıyorum. Böyle meczupları padişah zindanlara atmış, birileri de çıkarıp başının tacı yapmış şaka gibi. Öyle mübarek bir şahısmış ki Kuran Ayetlerinde İslam Peygamberine bile verilmeyen mucizelere bu kişiye verilmiş yani Peygamberden bile üstünmüş bu şahıs. Mübarek soba bu kişinin üzüntüsünü ve yakarışlarını duyup dile gelmiş ve üzülme, buradan çıkacaksın gibi bir şeyler söylemiş. Böyle bir şahsı neredeyse önder ilan edecekler üstelik ulu önderimizi saygı ile andığımız günde bu koyu Atatürk düşmanının sözlerini okumak kalbimi acıttı.