Ben beyaz eşya sektöründe adwords uzmanıyım fakat son 3 aydır başımda hem ailesel hemde ruhsal olarak sorunlarım mevcut oldugundan dolayı kafamı verip ilgilenemiyorum ilgilensemde sanki hesaplarım aksi halde zayıf ve yavaş ilerliyor şuanda yönettigim 5-6 adet şahsi kendime ait hesabım var onlar iyi ilerliyor bi şekilde yönetiyorum Sonradan açtıgım eski hesaplar ile kurdugum ads ve 20 TL Tbm Versemde Rakibim 10 TL Vermesine Rağmen Benden 19 20 Kesiyor Ve Hızlı Şekilde Bakiye Tüketiyor Garip Garip Olaylar Oluyor Panellerden Çok Şüphelendim Fakat Durumu Bu Süreler İçinde Çözemeyeceğim Ayarlarım On Numaradır Anahtar Kelimelerim Herşeyim On Numaradır Ama Hesaplar Arası Kalite Çok Ayrı Bir Durumdur Şahsen Benim Arkadaşım Benim Oldugum Memlekette 5 TL TBM Vererek Kafayı Oynuyor Ve Ben 20 30 Vererek Onun Kadar İş Alamıyorum. Ve Bu Süreç İçerisinde Düşük TBM Lerle Akşam Saatlerine Kadar Beni Reklamda Tutacak Bi Nevi Saldırıları İzleyecek Bi Nevi Kalite Puanlarını Yüksekde Tutacak Reklam Optimizesini Cok Saglam Yapan Bir Kişiyle Çalışmak İstiyorum Ben Tekser Limited Şirketinin Sahibiyim Herkes Bİliyorum Ediyorum Diyor Ama Sonunda Hüsrana Ugruyorum Benim İçin Para Önemli Olmamıştır Herkes Emeğinin Karşılıgını Fazlasıyla Alacaktır Fakat En Azından Bu Emeğini Ve Benden Hakettiği Parayı Alması İçin Bazı Uzmanlıklarını Sergilemesi Gerekmektedir Bu Konuda Uzmanlıgınız Olan Ads İşinizi Beni Düşük TBM Ler İle Kafaya Çıkarabileceksiniz Sizle Çalışmak İsteriz.
Önden Sadece Reklam Ödemesi Yapabilirim 3-4 Gün Beni Düşük TBM İle Kafada Tutabiliyor Benden Daha İyise En Azından Telefonlarımı Takır Takır Çaldırabiliyor İse Pazarlık Yapmadan İstediği Bakiyeyi Sağlayacağım
İstediğim Verimi Alırsam 10 Adet Hizmet Verdiğim İli Komple Ona Bağlayabilirim Günlük Harcama 20-30 K Arasıdır