Arkadaşlar ilk defa Google play hesabına başvurdum ve içine reskin yapılmış sadece bir oyun yükledim fakat hesabım kapatıldı.
Oyunda bir sorun yoktu başka hesabımda yoktu fakat ADWORS hesabın vardı o hesap kısıtlaması aldı onunla alakası olabilir mi?
Gelen mail su şekilde
Google Play Geliştirici hesabınızın feshedildiğini bildirmek için yazıyoruz Fesih nedeni: Geliştirici Programı Politikalarının ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesinin bu veya ilişkili, daha önce sonlandırılmış Google Play Geliştirici hesapları tarafından daha önce ihlal edilmesi Bu işlemi, Geliştirici Hesabınızın Google'ın politikalarını ihlal ettiği için Google Play'den sonlandırılan diğer Geliştirici hesaplarıyla bilgi paylaştığına veya bunlarla ilişkili olduğuna dair güçlü göstergelerimiz olduğu için yapıyoruz. Uygulama Sürecimizde açıklandığı üzere, politikalarımızın tekrarlanan veya ciddi şekilde ihlal edilmesi, Google Play Geliştirici hesabınızın ve ilgili Google Play Geliştirici hesaplarının feshedilmesine neden olabilir.
Tespit ettiğimiz sorunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebileceğinizi anlıyoruz. Kötü niyetli geliştiricilerin sistemlerimizde oyun oynamasını ve bu süreçte kullanıcılarımızı riske atmasını önlemek için mümkün olan her yerde açıklık için çaba göstersek de, bir hesabın diğeriyle ilişkili olduğu sonucuna varmamızın nedenlerini paylaşamayız.
Politikayı incelediyseniz ve bu sonlandırmanın hatalı olabileceğini düşünüyorsanız, lütfen politika destek ekibimize ulaşın.