Webbilgim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
Kaynamış ise tekrar işlem yaptırmayın. Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne danışmanızı öneririm.

Başımdan geçen olay;
13 yaşımda bileğim kırılmıştı. Köyde olduğum için kırıkcı sarmış. (Kırıktan sonra ki 24 saati hiç hatırlamıyorum. At'dan düşmüştüm, bayılmışım.) O zamanlar çocuk olduğum için, kalkar kalkmaz aksiyona devam.
Olaydan bir hafta sonra İstanbul'a geldim. Evdekiler kolumu görünce, İstanbul Eyüpsultan Devlet Hastanesi 'ne götürdüler.
O zaman orada bulunan ******** herif, kolumu olmadı olmadı diye 5 sefer kırıp, tekrar düzeltmeye çalışmıştı. (Kırma işlemlerini özel muayenehanesinde yapıyordu!)
En son ameliyatıma tüm doktorlar girmiş ve bu salağın yaptıklarını görünce kovdurmuşlar. Benim gibi 10 'dan fazla kişiyi harcamış karaktersiz.
Bundan sonra gittiğimiz her yer ameliyat demişti. En son tanıdık vasıtası ile Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne gidip Başhekim ile görüşmüştük.
Bir defa daha buna müdahale edilirse, o kolu kullanamaz dedi.
6-7 sene sonra bilek kısmında çıkık bulunan kemik kendi yerine geldi. Bileğimi çok çok zorlarsam ağrı yapıyor ama yerinde duruyor.
Çok geçmiş olsun yazdıklarınızı okudukça içim gitti nasıl bir acıdır düşünmek bile istemiyorum. Sağlık çalışanlarına doktorlara hemşirelere hepsine son derece saygı duyuyorum ama ne yazık ki her meslek grubunda olduğu gibi burda da sadece maaşımı alayım benden sonrası tufan diyen insanlar var. Baltalimanı kemik hastanesi şu an benim de tek düşündüğüm yer. O an bu kadar ciddi sonuçlar beklemediğim için önce özel hastaneye sonrasında normal devlet hastanesine gittim ama hangi konuda sıkıntınız varsa uzmanı olan yere gitmek en önemlisi sanırım.