Chatgpt ile makale yazdırırken çok farklı promtlar kullanmak gerekiyor yani hem benzersiz olucak hemde google tarafından sevilecek bir makale olması gerekiyor.
Chatgpt tek başına yeterli değil aç sıfır domain 100 tane içerik gir 1 hafta bekle hit gelmez seo veya news olmadan amaç news olmadan zaten sıralama alabilmek.
Çünkü senin yazdırdığın yazdıracağın başlıkta binlerce site aynı içeriği senden önce girmiş oluyor.
Newste google sana 2 - 3 günlük sıralama şansı veriyor tutunursa sıralamada kalıyor aksi hlade düşürüyor.
Ben tek bir site için çalışma yaptım 2018-2020 yılı arası ondada zaten bir firmanın telif davası sebebiyle satıp elden çıkardım o gün bugundur tr firmalarından domain host almıyorum.
Ama eski yöntemlerimle spam yapmadan günlük 1k - 1.5k tr trafiği alıyordum.
Domaini aldığımda news kaydı yoktu , r10 dan 2 farklı kişiden seo adı altında 150-200 civarı link satın aldım
1 ay sonra eklediğim içerikler anında indexlenirken sıralamaya oynuyordu ve bunu her sitemde uyguluyordum.
Profil backlinkler daha çok işe yarıyor
Ama benim alanımda spamda 1 site değil yüzlercesi var herbirine para harcanmaz
allah hepimizin yardımcısı olsun ebn bu işlerden para kazanan herkese çok özeniyorum. Bazen yazıyorlar ya ay da 10 K dolay 50 K dolar vs vsvs ne diyim allah daha çok versin, gram gözüm yok, sadece tebrik ediyorum. Tabii ki benim adsense beklentim fazla yok sonuçta haber sitesiyim verdiği oranlar düşük vs anca nicde ve elbette yabancı dil site ile olur ancak onu da ben beceremem, evet chatgpt buna bir ışık tutuyor eskiden makale parasına yetişemem diye girmemiştim, şimdi makale bedava olacak hadi 1 site açayım eyvallahta ne açayım vs derken ben içinden çıkamam % 99 sektör bile bulamam zaten, sorsan herkes farklı bir sektör söylüyor haklı olarak