Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam özgün yaz

chatgpt ile ingilizceye çevir

at siteye
1 ay sonr aaç bi adsense

aylık 100 dolar kazanıyorsun

ilk ayın hasılatı bu

5-6 ayda aylık 1000 dolar kazanan onlarca site yaparsın
biraz emek birazbeyin fırtınası

valla dar düşünüyonuz ya
Bu elbette benim başarısızlığım ama adsense'den elbette Türkçe site ama 17 yaşında sitemle bile günde en en en fazla 2 TL gördüm

İnanın dediğiniz olmaz demiyorum bir başarabilsem 22 tane sitem var bırakın 100 usd 50 usd x 22 bile gelse = 1100 usd yapar benim için güzel bir emeklik ikramiyesi olur, hatta bu para sabitlense eşimi alır dünyayın gezmeye başlarım.

Chatgpt hayatımda ilk kez bugün kullandım az önce hatta bir makale daha yayınladım şimdi içimden düşünüyorum eeeee diyorum herkes chatgpt ile benden de daha başarılı şekilde süper işler yapacak eyvallah taaaaa başka bir şeylerde yapıyor olmalı. Özetle sadece dediğiniz gibi özgün yaz chatgpt ile çevir at siteye yayınla al sana kazanç kısmını gözümle görmediğim için inanamıyorum. Sizden eğitim almak isterdim.

Başka örnek vereyim mesela twitterde 10 yaşında mavi tikli 14 bin takipçili ve tiksiz 40 bin takipçili ve yine tiksiz 20 bin takipçili % 100 organik hesaplarım var günlük tekil hitim 10-20-30 taş çatladığında 100 kişiyi geçmiyor. ((