AUKSUEWJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam böyle durumlarda genelde 2oyunu da değere katan zor bulursunuz. Valorant piyasasında yatırdığınızın %50-70 arası artık şansınıza ve arayan kişiye bağlı olarak değer katar. Lol kısmını bilemiyorum gamermarkt sitesini açıp sizin hesabınıza en yakın hesabın fiyatına bakın kostüm olarak üstüne de dediğim gibi valorantta %50-70 arası değer ekleyin satılmazsa yavaş yavaş düşürürsünüz
doğrudur hocam 2 hesabı bir sayan bulunmaz dediğim gibi satmayı düşünmüyorum zaten göz bebeğim gibi bir şey bu hesaplar acaba dedim kostümler fln nasıl şahsen lol için her sandık açtığımda çıkan kostümler çok hoşuma gidenlerdi acaba başkası da benim gibi düşünüyor mudur bu koleksiyon bana geldiği kadar başkasına da güzel gelir mi.

DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valorant 400 civari eder.
Lol de şuzamanda alıcısını bulmak imkansız derecede zor , Piyasası bitti denecek kadar az
doğrudur özellikle lol oynuyorum sürekli bi nevi uyuşturucu gibi bir şey format attıktan sonra ilk yüklediğim oyun hatta tek oyun o diyebiliriz. 30 lvl hesap bile bazen eski hesaplardan daha değerli olabiliyor.