Bunları senin düşünmen gerekmiyor ki. Savcılığa usulünce bir dilekçe verirsen gerisi gelir. Savcı davaya gerek görürse bedava avukat da atarlar. Bence canlarına okumalısın.
Çok haklısınız ama dediğim gibi bir kanıt yok elimde. İlk yazdığı reçete --e reçete -- bile değil.. Devlet bu kremi karşılamaz ama çok iyidir kendiniz alabilir misiniz dedi. Alırım dedim bende. Hiç düşünemedim ki böyle bir sonuçla karşılaşacağımı. Aradan 1 ay geçti. Tabii bende de hata oldu ha bugün geçer ha yarın geçer bekledim. Sonrasında da doktor ayrılmış. E nabız a bakıyorum sonuç yok. Zaten en az 2 ay hiç üstüne basma (çok özür dilerim evde tuvalete gitmek dışında hareket bile etme) dediler. Yalnız yaşıyorum. O dönemde kendi ihtiyaçlarımı bile çok zor karşıladım. Kalk adliyeye git defalarca uğraş. Açıkcası daha önce yakınımın yaşadığı olayda da belirttiğim gibi o döneme çok yakın tanıklık etmiş biri olarak öyle bir haklı çıkıyorlar ki nerdeyse siz gidip özür dileyeceksiniz. Her yer aynı mıdır bilemem genelleme yapmak da tabii ki çok yanlış biliyorum ama çok zor çok ağrılı ve maddi anlamda bir anda herşeyden elimi eteğimi çekmek zorunda kaldım. tek düşündüğüm o süreyi nasıl en sıkıntısız nasıl atlatırım oldu. Sonuç alacağıma da inanmadım doğrusunu söylemek gerekirse.