Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 28-10-2023, 18:49:51
Messi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)  

Alıntı:
tolgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dan sitesi Sedo, Afternic veya markalaşabilir alan adı satan marketlere göre hızlı, kullanışlı, düşük komisyonlu, kolay kullanımlı, BitCoin ile bile ödeme alınabilen, her şeyi otomatiğe bağlamaya çalışan, yenilik getiren bir girişimdi. Godaddy bu siteyi satın aldıktan sonra ne olacağını merak ediyorduk ve amacının daha da güçlenecek bir rakibi ortadan kaldırmak olduğu anlaşıldı, Geçen süreçte sitede düzgün bir yenilik olmadığı gibi trafikler de azaldı. Site komisyonların da katlanacağı duyurdu.

Şu an komisyon her türlü %9
1 Şubat tarihinden sonra alan adlarınızı Dan veya ortaklarına park ettiyseniz %15, park etmediyseniz %25 komisyon olacak.
mrb nasilsiniz. ozel mesaj atacaktim. ancak ozel mesajiniz kapali.
domainlerle ilgili attiginiz yorumlari cok begeniyorum. bazen denk geliyorum. okumak keyifli oluyor.
bu aralar hobi olarak ilgileniyorum. diger bir hobi alanim yazilim. birkac bot yaptim ve degerli domainleri tariyorum. bir backorder botum var yakalamaya calisiyorum. com domainlere yonelirken diger uzantilari esgeciyorum ama keyword olup taki ing dilde cok degerli domainler dusuyor. oyle kelimeler varki io ai gibi uzantilari cok degerli oluyor. tabi fazla uzanti fazla is demek. gerci herseyi programlar yapiyor ama bazi seyleri insan kendisi kontrol etmesi gerekiyor. yabanci sitelerde dolasmayi cok severim. pending listesi veren guvenilir firmalar var ama bunun disinda olan uzantilari gostermiyorlar ancak yinede elimde hic veri olmasada dusecegi zamani bulabilirim bundan eminim. Sorunum dusme listesi veren site bulamadim. snapnames dropcatch olsun bir ara pool vardi tam adresi su an bulamadim birkac siteye baktim tum liste veren yok. Sizin bir bilginiz varmi? diger uzantilari isin icine katmak mantikli olur mu bilmeiyorum size sormak istedim. Tesekkur ederim