Merhaba arkadaşlar. Mayıs ayında ayak bileğimde latteral malleol kırığı diye bir kırık oldu. Çok şiddetli bir ağrı yaşadığım ve yere düştüğüm için acile gittim. Röntgen çekildi ve kırık çatlak yok sadece burkulma var diyerek krem verip gönderdiler. Bu arada üstüne basabiliyordum çok ağrım oluyordu çok şişiyordu ama burkulma dedikleri için geçer diye bekledim 1 ay sonra daha da şişmeye başladı ve tekrar doktora gittim ortopedi servisine ve maalesef kırık olduğunu, yanlış açıdan röntgen çekildiğini , 1 aydır da öyle gezdiğim için kaynamaya başladığını bu aşamada alçı yapılmasının mümkün olmadığı söylendi. Çok aklıma yatmadı başka bir doktora daha gittim o da kaynamaya başlayan kemiğe alçı yapılmaz 2 ay üstüne basma tamamen kaynasın yapacak bişey yok dedi. Şu an yürürken çok ağrım olmuyor fakat malum yağmurlar başladı inanılmaz sızlıyor. Bazı zamanlar uykudan uyandırıyor. Ağrı kesici veya krem kullanıyorum ama sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan doğal bir çözüm bulan var mı aramızda. Bandaj veya sıcak su torbası işe yarar mı acaba?