Garip olan tasarımı yapanı amatör görmeniz..
Ya benim amatörlerden iş aldığımı düşünüyorsuınuz ya da kendinizi fazla yukarda görüyorsunuz. Firma ismi paylamıyorum gizlilikten dolayı ancak bu çalışma sektörde öncü bir firmadan geliyor. Ve bunu yapanda senior bir GRAFİK TASARIM cı o firmada.
Grafik tasarım ile Web tasarımın aynı şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum konuda. Ancak siz bunu anlamak yerine kişileri öne sürüyorsunuz.
Grafik tasarım ile Web Tasarım birbirinden ayrı şeyler. Bir kere web dediğimiz şey dinamik her ekranda farklılık gösteriri. Grafik Tasarımda ise sabit ekranda çalışırsınız

İyi çalışmalar
Ne sizin aktörlerden iş aldığınızı düşünüyorum, ne de kendimi yukarıda görüyorum.
Tam aksine sizin işinize lafım yok, bu çizimi yapan kişinin işinde iyi olmadığını, o yüzden bu sıkıntıyı çektiğinizi, yaşadığınız bu kötü deydim yüzünden ( Grafik Tasarımcılar diye genelleme yaparak ) işini gerçekten iyi yapan meslektaşlarımı da zan altında bıraktığınızı anlatmaya çalışıyorum.
Her ne olursa olsun pire için yorgan yakmayın. Kimseyi savunmuyorum ama bir konu hakkında itirazınız var ise de bu doğru şekilde lisan edin.
Tekrar saygılar. İyi çalışmalar.