Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğim gibi. amatörlerle çalışıp gelip burada biriniz 'Grafik Tasarımcılar' diğeriniz %90'ı böyle diyemezsiniz.
Şikayetçi olduğunuz konuda haklısınız lakin sadece birlikte çalıştığınız kişiyi bağlar. İşini hakkı ile yapan, hem UI hem UX alanında uzmanlaşmış kişileri genelleme yaparak itham altında bırakamazsınız.

Size önerim konunuza ( istisnalar kaideyi bozmaz ) veya ( işini hakkı ile yapan arkadaşları tenzih ederim ) gibi bir düzeltme eklemeniz.

İyi çalışmalar.
Garip olan tasarımı yapanı amatör görmeniz..
Ya benim amatörlerden iş aldığımı düşünüyorsuınuz ya da kendinizi fazla yukarda görüyorsunuz. Firma ismi paylamıyorum gizlilikten dolayı ancak bu çalışma sektörde öncü bir firmadan geliyor. Ve bunu yapanda senior bir GRAFİK TASARIM cı o firmada.
Grafik tasarım ile Web tasarımın aynı şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum konuda. Ancak siz bunu anlamak yerine kişileri öne sürüyorsunuz.
Grafik tasarım ile Web Tasarım birbirinden ayrı şeyler. Bir kere web dediğimiz şey dinamik her ekranda farklılık gösteriri. Grafik Tasarımda ise sabit ekranda çalışırsınız
İyi çalışmalar