Google maps yorumu atıyorum - Ücretsiz 10 tane atıyorum gör beğen, 1 hafta sonra d önüş yap. Sorun yok kalkmamdığını kalıcı olduğunu ve etkileşim artırdığını gör.
Full Türk - Telafili (Düşme olmuyor)
Garantili ve tamamen otorite artırıcı.
Amacımız rakamları oynatmak değil
Cironuzu artırmak.
Basit bir işlem olarak görünebilir
Lakin gerçekten rakiplerinizden öne çıkmanıza yardımcı oluyorum

Örnek olarak: Haritalar sıralaması, Google arama sonuçlarındaki sıralama ve Google play store uygulama sıralamalarını %100 organik ve doğal gö nderdiğim yorumlar 5 yıldızlarla artırıyorum.

Buradaki en önemli detay rakamların artması değil, rakamlar artarken bütçe kazanmanızdır.

Yani bana verdiğinizi ücretin kat kat fazlasını geri kazanıyorsunuz.

Elbette işine sadık, işini sürdüren ve yaptığı işin arkasında duran adamlarla çalışıyoruz.

Yaptığımız yorumları "Hocam yansıması sürer biraz, hocam google da sorun var, hocam güncellemede düşmüş" gibi bahanelerin ardına saklanmadan, emin adımlarla göndermekteyiz.

Çünkü yaklaşık 100 yorumu 1 günde teslim ediyoruz

Forumda telafi yapan olmadığı halde bu işi garantili şekilde yapmaktayız.

Eşsiz taktiklerimiz, otorite artıran ipuçlarımızla google harita, google uygulama, ios uygulamaları içini tek adresiniiz olmaya hazırım.

Not: Bu reklam veya spin konu değildir, Multi içerik hiç değildir, gelen olumlu dönüşleri ileterek, forumdaki telafisiz garantisiz çer çöp yorumculardan uzaklaşıp beni tanımanız için açılmıştır.

Herkese saygılar.