@TahsinCetinkaya; Şuana kadar aldığım hizmetler arasında tartışmasız en iyi çalışmaydı. Üniversite öğrencileri tarafından kurulmuş bir web sitesi için hizmet aldık. Tahsin hocam ülkemizin gençlerine verdiği değere istinaden indirimli olarak çalışma sağladı. Bir satıcıdan ziyade bir dost gibi destek sağladı. Yaklaşık 7-8 saat içerisinde pagespeed değerlerini %20'lerden alıp 80-90 bandına çıkardı. Testi yapmadan bile sayfa geçişlerinde gözle görülür artış olduğunu hissediyorsunuz. Site sanki yeni açılmış gibi oldu.

Ayrıca ücret konusunda normalde herkes işe başlarken ödeme alır. Tahsin hocam direk işe başlamak için kullanıcı bilgilerini talep etti. İşe başlarken ödeme yapmak için ben ısrarcı oldum. Gerçekten kaliteli bir insan. Çevremdeki eş dost arkadaşlarıma da kendisini mutlaka önereceğim. Eğer hizmet alma noktasında çekinceleriniz varsa, tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla hizmet alabilirsiniz.

Raporlamada gerçekten çok iyiydi. Görsel raporlama sonrasında, gece geç saat olmasına rağmen Tahsin hocam detaylı açıklamalar yapan bir videoda çekip göndermiş. Ben kendisine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Umarım bu kaliteden herkes yararlanır.