Selamın aleyküm,

Arkadaşlar ben anlamıyorum reels izliyorum özellikle yorumları okuyorum çok fazla Atatürk düşmanı varmış gibi geliyor.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ne anlama geldiğini bilmeyip tek ulu önderimiz Hz. Muhammed'dir diyorlar. Garip bi şekilde bu insanları sorguluyorum...

Biri bana anlatabilir mi ben mi cahilim yoksa bunlar mı?

Dünyaya kendini kanıtlamış Dünya lideri olan Mustafa Kemal Atatürk'den bahsediyoruz...
Büyük bir kesimi "Kadın" dünyaya kadın haklarını getiren Kadınları önemseyen Okumayı yazmayı öğreten Mustafa Kemal Atatürk'e neden saygısızlık yapıyorlar?

Onlara okuma, konuşma, özgürlük hakkı veren Atatürk'e neden bu şekilde davranıyor?

Ben anlamıyorum bu insanları ve gördükçe iğreniyorum... neden dünya Atatürk'e saygı duyarken bütün dünya bilirken saygı duyarken bize bu mirasları bırakan insana bu çaplı bir saygısızlık yapabiliyor ki?

Siyaset dışı son bir yorumum var "Atatürk'e laf edildiğinde kimse sesini çıkarmıyor iken sayın Cumhurbaşkanına ufacık birşey söylendiğinde yargılanıyor anlamadım."

Son zamanlarda ciddi anlamda çok fazla insan karşıma çıktı sosyal medya da ve aşırı rahatsız oluyorum.

Konu siyaset dışıdır, siyaseti karıştırmayın lütfen.

Bize çok büyük değerler bırakan Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anıyorum.
Bizlere bıraktığı bunca değer arasında söylemekten en çok gurur duyduğum ve duyacağım sonra ki nesillerimize de gururla söyleyeceğim bir cümle bırakıyorum...
"Ne mutlu Türküm diyene!"