Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
An itibariyle test ettim hocam sorunsuz şekilde login işlemi gerçekleştiriyor. Using uygulayiniz. Selenium gibi baslatirsiniz zaten ise yaramaz.
hocam bir kaç haftadır yeni başladım python a. aslında ihtiyacım olduğu için mecbur kaldım. Çocuğum için belediye havuzuna randevu almak çok zor, anlık yakalarsam randevu var yoksa haftalarca yer bulunmuyor. Saf selenium ile belediyenin spor web sitesine sürekli kontrol yapan bir bot yaptım. Daha sonra çok basitmiş bari google hesap oluşturup yolumu bulayım dedim Ancak google gibi bir devi atlamak çok zor sanırım. Gmail hesap oluşturma sayfasına giriyor, ad soyad yazıp ilerliyor, doğum günü, ay, yıl, cinsiyet yazıp devam ediyor. Googlenın önerdiği bir hesabı seçip ilerliyor, şifre ve şifre tekrarını girip devam ediyor. Tam oldu bu iş derken, "Maalesef hesabınızı oluşturamadık" uyarısı çıkıyor karşıma.Ne gibi bir sorun yaşıyorum, nasıl atlatabilirim ücretli ücretsiz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ayrıca üstadlara ayıp olmazsa konu açan arkadaşın sorunu, google nin 3. taraf uygulamaları ile ilgili bir önlemi vardı ve kendi şifreniz ile google uygulamalarına giriş yapamıyorsunuz. Önce iki adımlı doğrulamayı aktif edip, ardından uygulama şifresi oluşturup onu kullanmak gerekiyor. Web sitesi üzerinden smtp ile mail göndermede sorun yaşamıştım bu şekilde çözdüm.