Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10nyildir kullandığım Samsung marka TV mi değiştirmek istiyorum. Ama TV alırken nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum.
Uzun ömürlü beni üzmeyecek birşey arıyorum. Önceliğim Samsung veya LG idi ama piyasa da birçok marka var ve güzel diyenler de var. Ve ayrıca Samsung biraz pahalı diğerlerine göre. Kısacası marka, kalite, f/p gibi önereceğiniz TV lere ihtiyacım var.
Ve alırken hangi özelliklere bakıp dikkat etmeliyim.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Not:TV değişim sebebim şuan ki TV nin alttan yukarı doğru bir çizgi uzamaya başladı yaptırmaktansa yenisini almayı düşünüyorum. Malum bugün ne aldık yarın için kârda oluyoruz.
Merhaba; akıllı TV'lerde Android olması, panel üreticisin sağlam bir firma olması, sürekli aynı içerik mi farklı içerik mi oynayacak ona göre led teknolojisi seçimi(ghostinge daha dayanıklı veya daha görsel ekranlar arasında seçim) ve servis ağı kontrol edilmeli.
Çok fahiş fiyat vermeye de gerek yok çok ucuza kullan at almaya da, R10'da TV'yle alakalı çok içerik yok ama Google'da fazlasıyla kişi usta olsun kullanıcı olsun görüşlerini paylaşıyor.