Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantığın doğru fakat işleyişin yanlış olduğunu söyleyebilirim.

Genelde 2.mailler teyit amaçlı hem mailimiz ulaştı mı diye atılıyor, hem de belki ulaşıp ilk teklif düşük geldiyse biraz daha yükseltmek amaçlı atılıyor.

Ama ilk 2 maile dönüş olmazsa, size 3. maili neden atsınlar ? Maillerin ulaşıp ulaşmadığını bile bilmiyorlar. En azından '' Teşekkür ederim, teklifiniz satış fiyatının çok altındadır.'' diye bir geri dönüş yaparsanız karşı taraf maillerin size ulaştığından emin olur, teklifin düşük olduğunu bilirler veya dediğiniz gibi işi zora çekme kısmı varsa aklınızda '' teşekkürler, satmayı düşünmüyorum'' diye geri dönüş yapın. Yine hem mailin size ulaştığından emin olsunlar, hem de satış düşünmediğinizi belirttiğiniz için size satışı düşündürecek bir teklif iletsinler. Ben olsam ilk mesajı gönderirdim.

Bu arada domaini iletebilir misiniz ?
Yabancı menşeili bir firma ise bazı arkadaşlar 3-5 bin dolar para değil gibi bakabilirler fakat 3-5 bin dolar bir yabancı için önemli miktardır. Domaini bilmediğim için tahminen 30-40 bin dolar teklif yapmazlar diye tahmin ediyorum. Bu rakamlar yüksek rakamlar.
Çok değerli domaindir o zaman bilemem çok daha yüksek fiyat eder.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz 2. Email teyit ve haber bekliyorum anlamı içeriyor. 1 saat önce teklifleri ile ilgilenmediğimi belirttim. Yorumunuz için teşekkürler güzel yakalamışsınız.