Hocam arkadaşım satıyor aynı ürünleri bu ayki cirosu 900 Bin TL buybox vs de giriyor. Hepsini gösteririm dedi zaten sipariş geldikçe ürünü tedarik edeceğim ürünsüz gireceğim yani. Aklımdaki de aynı sizin ki gibi zamanla kendi ürünlerimi piyasaya sürüp tutanlarla yürümek bu ürünler basamak olacak. Kendi tekstil dükkanımız da var bu arada araştırmalarla ne üretebilirim ne satabilirim bunlara yöneleceğim. Dediğiniz gibi yoksa bu ürünlere aldığım kişilerle başa çıkılmaz. Şu an bana ek gelir olsun kafasında başlıyorum kiramı çıkartsa yine yeter
Hocam ciro önemli değil. Önemli olan ürün tutturmak. Buybox olan bir ton ürün var. En altlarına girersin her modelden 10 tane satarsın belki de. Ama ne kadar para kazanabilirsin? Bir üründen adet başı 10-20 TL para kazandıktan sonra çok bir mantığı yok. Elbette başlangıç için bu tarz yerlere girip sistemi öğrenebilirsin ama bence ileriye taşımaz. Ben kendi ürünlerimi yüklüyorum. Tutturduğum ürünleri karlı bir şekilde satıyorum stok problemi de çekmiyorum bu sefer.