Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oyun sektörü daha güncel gibi görünüyor şuan için. Webmaster alanında çok ciddi rakipler var. Ancak Youtube kanalları ve oyunculardan oluşan bir desteğiniz varsa kesinlikle webmaster yerine oyun foruma yönelmelisiniz. Oyun sektörü her gün güncel çünkü. Haberler olsun, yeni açılan serverler tanıtımı yapılan oyunlar, Steam haberleri gibi çok seçenek var yani.
agg1401 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meselâ geliştirdiğim oyunumu tanıtacak güzel yerler bulamıyorum. Bu açığı kapatan bir forum fena olmaz.
yekincix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortaklık düşünürseniz hali hazırda 1 ay önce açtığım Webmaster forumum var detayları konuşabiliriz
Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle hocam ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Özellikle metin2'den örnek verecek olursak piyasası inanılmaz aktif. Her zaman mutlaka bir pvp açılır. İtemci dünyanın parasını alıp reklam yapıyor. Hiç boş kalmıyor banner alanları. Bu en basiti. Buna haberleri ilave edersek, diğer tüm oyunları PC, PS gibi ilave edersek ortaya sınırsız içerik çıkar.
Teşekkürler konu netleşmiştir oyun dünyasına bir dev getiriyoruz hemen isim önerileri verebilirsiniz.