Değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Tabiki kısıtlı da olsa Wordpress ile haşır neşir olduğumdan yapısını az çok biliyorum. Dümdüz Wordpress'de kopyala yapıştır değil de Tema dosyalarında ki bazı bölümlerin düzenlenmesi olsun, HTML, CSS bölümünde ki yerleri düzenlemekten dolayı biraz bilgim var.

Sizde anlarsınız ki 32 yaşından sonra ( yaşlı değilim ama işte ) başka bir işte de çalışırken Frontend, Backend iki tarafa da enerjimi veremicem. Dedim madem Wordpress i biliyorum, Elementor ile tasarımsal şeyler ortaya çıkartabiliyorum, belki yaptığım tasarıma custom HTML özelliği yada bildiğimiz Metin ekle bölümünün olduğu yere iki satır HTML yazar, Backend tarafında PHP ile kendimi geliştirir, ufak tefek talepleri karşılarım.

Durumu çok karışık anlatmış olsam da siz uzmanlar olarak beni anladınız

Sizleri yakalamışken bir soru sorayım daha net anlaşırız bence Bir müşterim var, kendisi telefon tamircisi. İsteri çok basit bir Web sitesi ve müşterilerine vereceği bir Referans no ile tamire bırakılan telefonların durumlarını sorgulatmak istiyor. Tabiki telefonların durumunu güncelleyebileceği, ekleyebileceği bir bölümde olcak. Bu uygulama tabiki komple veritabanı işlemleri ve PHP gerekiyor, az çok İNSERT, GET gibi kavramları biliyorum, Bunu Elementor Form yapısı ile bağlayıp Frontend ile uğraşmadan yapabilir miyim acaba diye düşünmüştüm, tabiki Wordpress api yapısını detaylıca öğrenmem de gerekicek orası ayrı