Evet bu sektördeyim arkadaşın dediklerine aynen harfiyen katiliyorum kazandırmıyor değil kazandırıyor ama az kazandırıyor ve zaman kaybettiriyor bende son domainimi satıyorum sanırım bir daha uğraşmak istemiyorum şuanlık konu sahibine aciklayici bir bilgi de eklemek istiyorum
Yaşlı domain en ucuzu şuan 772 TL civarından basliyor sitelere göre değişiyor tabi ama zaten ucuz olan sitede Türkçe düzgün domain bulmak zor o yüzden 772 TL diyorum
Forumda domain kategorisine gir bak kaç tane domain 1000 TL nin uzerinde teklif almış yani 1000 TL alsan 228 TL civarı kar yapıyorsun
Yeni domain alsan güzel olmadığı sürece jenerik bomba bir domain olmadığı sürece reg fiyatının üstüne çok zor çıkar
Bunun en büyük sebebi de doların 28 TL olması eğer dolar 5 10 TL olsaydı kesinlikle yapmanı tavsiye ederdim bu işi ama malesef doların 28 TL civarında olması domain piyasasını öldürdü dolarla ne alaka diyeceksin yaşlı domain alacağın sitelerin hepsi dolar üzerinden satış yapiyor verdiğin teklif üzerine 499 TL civarı 1 yıllık kayıt ücreti ödüyorsun sonra devlet 120 TL civarı vergi alıyor sende 228 TL kazanayım diye ihale de sonuç bekliyorsun
O arkadaşın ki tamamen rızık meselesi öyle denk gelmiş alinmis yoksa 1 yıldır bu işi yapıyorum nerdeyse elimden çok hatri sayılır domainler geçti o domaini katlayacak domainler geçti hatta xx.xxx tutara dahi satış yapamadım öyle düşün bir de arkadaşın sattığı domain yanlış gormediysem isim domaini ben görsem 400 TL nin üstünde teklif vermezdim kötü bir domain benim için ve son olarak arkadaşin dediği gibi BOMBOŞ BİR SEKTÖR 😊 iyi forumlar
Eyvallah kardeşim, gençler yapıyor üzülüyorum vakit kaybediyorlar diye ondan içimi döktüm. Ama inşaallah ben yanılırım da becerirler o ayrı. Destek olsun diye yazayım bir ara DA 60 Ahrefs DR 50 17 yaş gözbebeğimi satayım dedim

1.000 tl 2.000 TL en son 15.000 TL verdiler. Ya bu sitem en az 75.000 TL verilemezse neden satayım? Yapılacak iş değil kesinlikle habergalerisi.com hatta aynı değerde haberdosyasi.com domain jenerik olmayabilir ama içi dolu değerleri üst düzey yıllarımı verdim sitelere. Bende ölene kadar satmamaya karar verdim.