Aliemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bunun projesini Yazdım BEBKA'ya (Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı) sunum yaptım 1 - 2 ay önce. hatta daha da çeşitlendirerek rakipleri falan inceledim.yapay zeka ile yapısını artırdım. blog sayfasının ön yüzünün demo halini yazdım. piyasada tutmuş kabul görülen bir isim vardı ama domain boştaydı onu aldım. bu isim 2 yıl öncesinin fiziksel hizmet veren işletmenin ismiydi daha o işletmenin kartviziti duruyor. bazı durumlardan dolayı hayata geçiremedim. bu yemeğin algılanmasını falan projeme yapay zeka geliştikçe eklicektim ben. çünkü benim sunum yaptığım günlerde chatgpt resim özelliğini kaldırmıştı ve ben bu özellikleri çeşitlendirerek ileriye dönük olarak eklemiştim. bir arkadaşım da masaüstü yazılımı yaptı o da daha çok beslenme takip üzerine falan. onunla da proje birleştirmeyi düşünmüştük. bazı eleştirilerden dolayı yatırım alamadım.
Çok sevindim ama projeye geçmemesine üzüldüm. Şöyle bir şey de olabilir ilaçlar hakkında birlikte alınması vs o an alınan aktif kullanılan ilaçlar listeye eklenip hangi maddenin birbiriyle olumsuz etkisi varsa uyarı vs vermesi fakat datası zor olabilir