Domain sektörü gerçekten özellikle Türkiye için zor çünkü yatırımcısı ciddi manada bilinçsiz ve Türkler olarak bizim mantığımız marka oluştururken akılda kalıcı bilinirlik aramak yerine maliyeti düşük alternatifler oluşturarak da olsa ilerleyebilmektir. Ancak bazı arkadaşların verdiği örnekleme benim gözümde yanlış X bir çok büyük firmadan takım elbise alabilirken X bir hiç bilinmedik firmadanda takım elbise de alabilirsiniz birine yüksek meblağlar öderken diğerine çok komik bir para ile sahip olabilirsiniz. Eğer sizin elinizde yüksek meblağ edecek X bir marka varsa bunu güzel bir sabırla iyi fiyatlara satabilirsiniz.
İşin Özü maalesef herkezin yaptığı hata alırken yanlış Domain alıp yüksek paralar ödüyoruz sonra birkaç yıl bekleyip bu sektör ölmüş diyoruz. Ticarette alırken doğru yatırımla, doğru fiyatla ve güzel piyasa araştırmasıyla aslında kazanmış oluyorsunuz.
Ben uzun zamandır sektörün içerisindeyim ve neredeyse dört senedir aktif bilindik bir sitem var ve iyi ki kendi sistemimi oluşturmuşum güzel kazançlarımı hep oradan sağlıyorum yabancı portföy siteleri türkçeye hitap ettiğim için 5 ayda bir tane satış getiriyorsa kendi sistemi üzerinden katbekat fazlası oluyor. Maalesef R10 domain sektörü için bir mizan değil çünkü sektörel olarak eski hareketliliği yok diğer sektörler iyidir onu bilemiyorum.
Domain işi yaparak evimi geçindireceğim diyemezsiniz ancak domain işi yaparak ciddi ekgelirler*com 😁 sağlayabilirsiniz.