Pervasizca sorumsuzca saldiri sonucunda binlerce insan hayatini kaybetti dahada kaybedecek savasin ilk baslarinda yazdim en az 50 bin insan hayatini kaybedecek lan oglum bu is 5 bin 10 bin 20 bin roketle olacak is mi lan ? Akliniz yok mantiginizda mi yok karsinizda dunyanin en ileri teknolojisine en iyi ekonomisine en ileri imkanlarina sahip topluma karsi boyle mi savasip mucadele edilir ? Noldu olan masum cocuklara oldu digerlerine uzulmuyorum ... bizim tayfaya gelince onlar...
Yalandan gazel okuyorlar defalarca yazdim yine yazayim varsa gitmek isteyen istanbuldan kilise kadar otobus kaldiracagim suriyeye rahatlikla gecilebilir oradanda yine israil sinirina kadar yine otobus kaldiracagim butun masraflar bana ait varsa gitmek isteyen yazsin bana hemen otobusu kaldirayim soz veriyorum otobusun icini yemeklerle donatacagim o modellerin tamami sadece dostlari boycott ederken gorsun dostlar carsida gorsun misali ... Islam cografyasinda 1 tane gariban yetim sevindirmemislerdir memleketleri icin 1 tane agac dikmemislerdir kendi sorunlarini cozemeyen daha ailesini yonetemeyen daha bir tane garibanin sorununu cozemeyen modeller guya akillari sira israil filistin sorununu cozecekler neyse bu kismi gecelim... sudi arabistan Yemeni neredeyse 10 senedir bombaliyor binlerce masum insan hayatini kaybetti binlerce cocuk hayatini kaybetti ulkede kitlik var kitlik orada olenler hayvan mi ? ama bizim muslumanlarin cogu bundan bir haber ... bir tanesi cikipta konu acmadi ? Olduren musluman olunca sanirim muslumanlik insanlik akillarina gelmiyor...
karabag 32 sene isgal altinda kaldi koylerde yasayan 640 kisiyi 1 gecede katlettiler kundaktaki bebeklerin yuzune ates ettiler filistinliler gazzede ermenistan sokagi acti filistinliler rumlari ermenileri destekledi bir tanesi bizim icin bir taraflarini yirtmadi ve bizim sozde musluman tayfadan bir tanesi cikip laf etmedi ... dogu turkistanda insanlar bildigimiz zulum altinda kac tane insan taniyorum colugu cocugu kayip nerede oldugu bilinmiyor birakin araplari gectim bizim sozde duyarli musluman tayfasindan bir tanesi konu acmadi bir tanesi uygurlular icin hayatlari boyunca bir sey yapmamistir ... uzun lafin kisasi israil bu modellerin yapacagi boycott ile falan devrilmez kinamaktan aksama kadar yalandan kahrolsun abd kahrolsun israil demekle kahrolmuyor mucadele akil ile olur ilim ile olur bilim ile olur onlarda bizde olmadigina gore hic bosuna yalandan masallar anlatip kendini kandirmakla vakit kaybediyorlar dogrulari yazincada zorlarina gidiyor sanki biz maymuna tapiyoruz bir tek kendilerini musluman
... arap spikerin dedigi gibi 1400 senedir yahudilere hristiyanlara salavatlar getirip beddua ediyoruz gozlerinden yas aksin diye gozumuzde akacak yas kalmadi... aksama kadar beddua ettiklerimiz , hucreyi böldu ikinci bilimsel devrimleri yapti biz halen iki bacak arasi devrimler pesindeyiz beddua ettiklerimiz uzaydan cay kahve yudumlarken bizi izliyorlar ... 1400 senedir beddua ediyoruz memleketleri yikilsin diye yikilmadik memleketimiz kalmadi ... kadinlari hakaretler icinde kalsin diye beddualar ettik kadinlarimiz hakaretler icinde kaldi ... 1400 senedir yagmur dualari ediyoruz heryer yagmurla doldu musluman ulkeler haric ... 1400 senedir zekat topluyoruz aclik ve sefalet musluman ulkelerde artiyor ? Mucadele akil ile olur .