O kadar yazdığım şeyden bir terör örgütünü nasıl desteklediğim sonucunu çıkardın pes. Bu kadar kulağınızın üstüne yatmayın. Duymak istediklerinizi duyuyorsunuz.
Ben burada bir insanlık dramından bahsediyorum. İnsanların üstüne bomba atanları savunup terör örgütünü destekliyorsun diyorsunuz.
Sizi aşağıdaki trajikomik video ile başbaşa bırakıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=e1W4qfMfSUk
Dostum senin muhakeme yeteneğinde cidden sorun var. 2 mesaj üstte yazdığım mesajın ilk cümlesini oku. Duymak istediğini duyan sensin o yüzden tekrar yazdıklarımı aç ve oku. İsrail destekçisiyim demek istemiyorum aslında 2 taraf arasında seçim yapmam gerekirse Hamas yerine israili desteklerim diyorum ama sen nasıl anlamak istersen öyle anlıyorsun ya da anlama konusunda cidden sorunun var. Ayrıca kimin daha fazla kayıp verdiğinin önemi yok. İllaki birileri fazla kayıp verecek savaş bu . Ölen genci yaşlısı çocuğu hiç önemli değil hepsi insan onlar için elbette üzülüyoruz onların suçu yok ama Hamas denen terör örgütü yüzünden bu insanların öldüğü gerçeğini değiştirmez. Ben tutup da bir terör örgütünü savunacak kadar düşmedim bomba attı ya da atmadı sonuç olarak terör tarafında olmaktansa israil tarafında olurum daha iyi. Herkesin bir doğrusu vardır benim doğrum da bu. Lütfen daha fazla tartışmaya girmeyin anlaşamıyoruz bu anlaşıldı.