arifarifarif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar elimde bir site var.
dün bu saatlerde kapanmıştı gece çözüm bulamayınca sabah satın alırken elde ettiğim dosyalardan public html i bendekini silerek yerine yükledim ve site açıldı tekrardan. Siteyi alalı birkaç gün oldu zaten.
Dün site içinde eklentileri (kullanmak istemediklerimi silme - istediklerimi yükleme ve ayarlama vs vs) calısmalar yapmıstım gece gibi bu saatlerde filan site kapanmıstı sabah düzeltince
gün içinde tekrardan düzenleme yaptım dedim herhalde artık kapanmaz ancak aynı saatlerde tekrardan kapandı? site linkini en altta verecegim.

Acaba eklenti de mi bir problem oluyor? tüm tema deişmemiştim ancak bugün tema değiştim dün ve bugün eklentileri değiştirdim. dünden fark bugün tema da değişmiş olmam.
sizce sebep nedir acaba? bu işi çözebilecek birileri var mı acabA? sitenin 200 -300 hiti filan var bosa gitmesin bugün epey de değişiklik yaptım

Ayrıca console verilerine bakıyorum geçtiğimiz filanca günde hiç böyle kapanma vs olmamıs cünkü birbirine cok yakın gösterim ve hit almıs ben siteyi aldıktan sonra değişiklik yapıyorum acaba bu değişikliklerden biri zarar mı veriyor? değişiklikler tüm sitelerimdeki şeyler lite speed kur analistik kur rank math vs vs şeyler herkesin yaptığı şeyler

site linki BU (ekran dönüyor 500 Internal Server Error hatası veriyor ) az önceki biçimiyle public dosyası aldım sildim tekrar dosyayı ekledim acılmadı ancak sabahki biçimiyle yüklersem acılır ancak bu sefer de emek boşa gidecek
destek olursanız sevinirim
teşekkürler
wordpresse eklediğiniz ekletilerden olabilir