English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı israile yapılıyor zaten. Ben bu iki taraftan İsrail'i daha masum görüyorum. Karşıdaki de hiç masum değil çünkü. Vicdani olaya girmeye gerek yok bu benim doğrum. Doğru tek değildir. Araplardan nefret ediyorum her şeyi hak ediyor
1 yaşında ki çocuklar mı atıyor füzeyi? Birileri sivilleri bombalıyor diye çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden bomba yağıyor üstlerine.
Doğru tek olmayabilir ama vicdan insani bir davranıştır. Bunun araplıkla bir alakası yok. bende mültecilere karşıyım ama bunun mülteci sorunuyla yada zamanında arapların bizi satmasıyla ilgisi yok.
Zamanında birilerinin yaptığı yanlış seçimler yada tercihler yüzünden ekonomik anlamda sorun yaşadığımız için hepimizi bunu hak mı ediyoruz? O zaman bizim de sızlanmamamız lazım.