Selamlar,
1 haftadır sitelerimi search console'a ekleyemiyorum hata veriyor hatta bunun için 2 konu açtım sağ olsun
@Gelistirici; hocam yardımcı oldu, en sonunda çözebildim
her defasında aynı hatayı aldıktan sonra farklı çözümler aramaya başladım.
ilk olarak ip adresi googleda engelli veya engellendi mi diye düşündüm ve direkt ana sunucuyu kontrol ettim sorun yoktu. acaba yurt dışından girişlerde mi sorun var diye proxysite aracılığıyla kontrol ettim ve fark ettim ki cssleri çekmiyor bu durumdan yola çıkarak domaini farklı yerlerde sorgulamaya başladım ve çoğu ülkede çalışmıyor durumdaydı, sonrasında analytics ile doğrulamayı deneyeyim dedim ve google yine siteleri görmedi whm panele girip nsleri kontrol ettim sorun yoktu sonrasında ip adreslerini kontrol etmek geldi aklıma çünkü google'da indexli olan siteleriminde indexinin olmadığını fark ettim baktığımda ip adresi değişmiş ondan çoğu ülkeden giriş yok (googleda dahil) ip adreslerini değiştirdim düzenledim çözüm olacağını sandım ama olmadı hâlâ görünmüyordu siteler.
acaba resellerimin bulunduğu sunucuda mı bir sorun var diye düşünüp hemen guzel.net.trden bir hosting alıp sitelerden birini taşıdım ve bütün sorun çözüldü
şimdi birincisi reseller aldığım yer ip adresi değiştiriyor ve bilgi vermiyor

ikincisi sanırım sunucuda sorun var şimdi diğer siteyi de taşıyacağım