erhanyavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle selamlar.
Bu gibi konulara emek vererek forumun kalitesini arttırdığınız ve benim gibi insanların saygısını kazandığınız için teşekkürü borç bilirim.
Benim bir sorum var. Hızlıca izah edeyim.
Bir genel sağlık blogum var. Ben sağlık sektöründeyim, hekimim. 2016dam beri bu blogda belirli aralıklarla içerik hazırlayıp paylaşıyorum. Şimdi sorularım şu şekilde:
1. Sağlıkçı kimliğimi (yazar kutusu ve hakkında sayfası dışında) ön plana nasıl çıkartmalıyım?
2. Hakkında sayfasında tam olarak nelerden bahsetmeliyim?
3. Bir yerde diplomanızı bile paylaşın şeklinde ifadeler okumuştum. Bu kadarına gerek oluyor mu?
4. Sizin durumumla ilgili önerileriniz var mıdır?

Teşekkür ediyorum.
selamlar, teşekkür ederim hocam.

1 - yazar kutusuna ve blogunuzun sidebar'ına, iletişim sayfasına sosyal medya profillerinizin linklerini ekleyebilirsiniz, özellikle de linkedin profilinizi iyice ayarlamanızı öneririm.

2 - kendinizden bahsedebilirsiniz, hangi üni'de hangi bölümü okuduğunuzdan bahsedebilirsiniz, projenizden bahsedebilirsiniz.

3 - evet, hakkında sayfasına diplomanızı ekleyebilirsiniz. Maalesef bu google'ın kalite değerlendiricileri en ince ayrıntıya kadar dikkat ediyor.

4 - tüm bunları ayarladıktan sonra da youtube'da ve diğer sosyal medya platformlarında marka bilinirliği (isminizi tanıtma vs...) ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlık sitelerinde konuk yazarlık yaparak blogunuzdan bahsedebilirsiniz, link vererek, ilk veya son paragrafta.