Bu tarz işler yapıyorsanız çok gündüz gece olaylarına takılmamalısınız diye düşünüyorum forumda gecenin 3 de mesaj atan bir müşterim ile 24k lık bir proje için anlaşma sağladım ve güzel bir ticaretti. Ben de evliyim 1 çocuğum var ve eşim hamile çocuğumuz ayakta ise telefon / pc seslerimiz açık uyuyor veya uykuya geçmeye hazır ise telefon / pc sessizde olur mesaj da gelse aramada gelse bizi rahatsız etmez tekrar dönüş yaparız. Gece ben de telefonları yanımda bulundurup uyurum fakat yine sessize alırım titreşiminden uyanırım ya da sesini en kısık düzeyde tutarak sadece benim uyanmamı sağlayacak şekilde ayarlarım alarm kurarsam da bir anda çocuğu rahatsız edecek bir ses yerne yavaş yavaş yükselen bir ses seçmeye çalışırız. Yani işin özeti burası 7/24 açık bir dükkan kimisi sorar kimisi alıcı olur kimin ne olduğunu bilemeyiz müşteri de olsa iş ortağıda olsa bu durumları suistimal edilmediği sürece bir sorun teşkil etmez siz sadece işinizi kendinize göre uyumlu hale getirip bu sorunlara bizim gibi çözüm üretebilirsiniz.