Yahu kardeşim böyle şeylerle neden uğraşmak zorunda kalıyorum anlamadım

1 hafta önce bir işyerinden ayrıldım . Kendi isteğim ile

Adama Çalışma Belgesi At Yeni İşyerimden istiyorlar diyorum öyle bir zorunluluğum mu var falan filan gibi konuşmalar geçti whatsapp üzerinden .

Sonunda gel vereyim dedi gittim insan gibi

Dedim ver abi belgeleri işim var gideceğim senin iş bıraktığın gün benim 3 tane kargom kayboldu senin yüzünden dedim beni hırsızlıklamı suçluyorsun sen beni hırsızlıkla suçlayacak adam değilsin çık dışarıya bekle dedi bende işim var gücüm var senimi bekleyeceğim dedim ve bağırmaya başladı birine seslenir gibi çık dışarıya bekle vereceğim derken yaka yakaya girdik şeytana nalet dedim ve merdivenden aşağıya inerken arkamdan biri koluma girdi ve patron isverende kafama vurdu 1 tane .
dedim erkeklik öyle olmaz çık dışarıya bu kadar erkeksen .

Yaka paça attılar 3 kişi dışarıya beni gel hakkını ve belgeyi alabiliyorsan al dedi

Bende durun ben polis çağırıyorum darp ettiniz kamera görüntüleri var bekleyin ben size napıyorum çağırdım polisi .

Polislere anlattım durumu çıktılar yukarıya 15 dakika sonra aşağıya inip yanıma geldiler .

Adamın mekanını basmışsın Şahit çalışanları var dedi polis dedim bilseydim harbiden basardım topla tüfekle dedim onlarda beni darp ettiler kamera görüntüleri var .

Şikayetciyim dedim fakat isverende bende şikayetciyim mekanımı bastı demis

Sonra aşağıya indirdi polisler .
Dedi gel anlaşalım sen ne istiyorsun diyor bana çalışma belgesi dedim ben onun ne olduğunu bilmiyorum bilmediğim şeyi sana nasıl vereyim

Dedim git muhasebecine söyle çağırdı ve yarın atacaklarını söylediler

Dedim kayıp kargolar varmış (onları bulduk teslim ettik dedi)

Başımdan geçen olay böyle .

Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın