SabayDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi sırf bu hususta konu açacaktım sizin konuyu görünce zıpladım dayanamadım yazdım. Gerçekten merak ediyorum, bu smm işinde en iyisi hangisi? kim işin ehli? kimde en çok real kullanıcı var? kimde çok bot var? kim en çok serviste hizmet veriyor vs vs.

Tek bir panel olsa da bilsek. Bir smm var girip 1.000 yoruma bakıyorsun 6.799 TL yazmış. Aynı script 'e sahip birisi 27.000 TL yazıyor 1.000 yoruma. Belki API ile 6.799 'luk yerden hizmet alıp keriz silkeleme de yapıyor olabilir. Herkes üstüne alınmasın lütfen.

Dertliyim bu konuda içimi döktüm
Merhaba,

Eğer gerçeklikten kastınız profil resimli, biyolu, 4 - 5 tane gönderisi olan takipçi ise bunu smm panelde gerçek diye bulabilirsiniz ancak gerçek görünümlüdür. Fakat sizin istediğiniz paylaştığım gönderileri beğensin hikaye kontrol etsin. hatta yorum bile yapsın. diyorsanız ne yazık ki Türkiye'de değil dünyanın hiç bir yerinde böyle hizmet bulmanız mümkün değildir. Smm panelin kullanım amacı çok farklı. %80 - 90 gerçek hizmet için kullanıyor smm paneli fakat dediğim gibi amacı çok farklı.