Ben Türküm. Türk vatandaşıyım. Birkaç yıldır müslüman değilim. Dinden çıktım. Reddettim yani. Tüm dini, dinin kurallarını, ümmeti vs.. reddettim. Benim gibi bir hayli vatandaş var memlekette. Başımızdaki adı başkan mı artık cb mi neyse işte. O kişi dinine ve mezhebine göre ülkenin politikasına ne hakla karar veriyor? Ülke sadece kendini arapların bekasına adamış arap hayranlarından mı ibaret? Filistinde ölen çocukların sorumlusu zaten bu tipler. Kardeşim Filistin yenildi. Bunu anlayın artık. Ağlaşmayın. Bundan sonra iki devletli çözüm mü olur? İsrailin içinde yaşamaları mı olur? Artık ne olacaksa bir çözüm olsun. Bundan sonraki nesiller bu ümmetçilik ayağına eziyet görmesin. Biz Anadolu'yu da fethederek almadık mı? Şimdi yunanı ermenisi, rumu ağlaşsa. isyan etse ve bizi uğraştırsa iyi mi olacak? Anadolu'da 2000 yıl öncesinden bunların devletleri yok muydu? Biz güç kullanarak almadık mı? Kendimize vatan yapmadık mı? Bırakın kim kimi yeniyorsa yensin ve bu iş bitsin. Bundan sonraki nesiller ölmesin insan gibi yaşasın en azından.