sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön cam tarihine de bakın, cam değişmiş ise torpido airbage de yönelin. Çünkü torpido airbag patlama durumunda mecburen ön camı kırıyor. Ama her ön cam değişen aracın torpido airbag patlak demek değildir bu. Taş çarpması vs den de değişmiş olabilir.

Araç kaç model bu arada. Airbaglerin ömrü 10 yıldır. 10 yıl sonrasına fabrika dahi garanti vermiyor çünkü. Direksiyon simidi değişmesi de garip geldi bana çünkü aşınma ve soyulma olursa kaplama ile çözülebiliyor. Yamulma veya paket değişikliği için de yapılmış da olabilir. Farlar passatlarda bir tarafı podye - kılıç sacı - tüfek sacı ile adlandırılan kısmın uç kısmına da bağlı, detaylı incelemek lazım.

Aydın tarafında ise alacağınız araç detaylı bakalım. İstanbul Avrupa yakasında ise Topkapı tarafında kurumsal ekspertiz şubesine size özel çok düşük fiyata baktıralım net sonuç çıkartıp size bilgi verdirelim. Oto ekspertiz üzerine hizmet vermekteyim.
Hocam çok çok teşekkür ediyorum. İnanın zaman ayırıp detaylıca yazmışsınız, minnettarım. O araçtan vazgeçtim. Sizden ekspertizle ilgili detay alabilirsem İnsallah aracı da istanbul’da bulursam gitmek isterim. Halihazırda bakıyorum hala. Kendi aracımı da satışa çıkardım. 2 araç olabilirdi belki şu anki aracımı da satıp farklı bir şeye de yönelebilirim. Yine de bilgi verirseniz İstanbul’da tanıdık bir ekspertizimiz olsun. Mutlu günler dilerim. 🙏🏻