Filistin bence kendi gönüllü ordusunu kurmadığı sürece ne batıdan ne benim gibi her şeyin farkında olan insanlardan destek alamaz.
Nitekim kassam denen terörist sürüsününde kendi çıkarları için buna izin vermediği aşikar.
Bu teröristler öyle bir şey ki karşı tarafın halkına sivil hassasiyeti olmayacak bi saldırı düzenleyip , sonrasında kendi halkını gazze ortasında canlı kalkan yapıyor.
Kendileri ise tünellere çekiliyor.
Olan orada yerleşik hayatını sürdürmeye çalışan sivillere oluyor.
Bu grubun ve ya oluşumun diğer radikal islamcı terör grupları gibi temizlenmeden bırakılma şansı yok.
Adamların video koreografilerini izleyince benim aklıma sadece bizim 2 askerimizi o arap çöllerinde şehit edip videoya alan yapı geliyor.
Aynı zihniyetin ürünü oldukları belli.
Bu açıklamayı yapan kişi Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiğimiz bu haftada kendi ülkesinin ve insanlarının Menfaatini düşünse şaşardım.
Türkiye orada bulunan sivil halka maddi ve manevi yardım yapıp geçmeli. Onun harici hiç bir faaliyetini desteklemiyorum.
Toplumun büyük kesimide bu şekilde düşünüyor ona eminim. Bakmayın sosyal medya klavye cengaverlerine biletini alan gitsin.
Benim için CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ÇOK DAHA ÖNEMLİ
Bize dört bir yanında savaş ve gelişmemişlik bulunan bu topraklarda öncelikle Eğitim ve halka dayanan reformlar yapıp Cumhuriyetimizi teslim etmiş Mustafa Kemal Atatürk'e bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.