Üniversitede mac bilgisayarlar var hiçbirini kullanamıyorum mecbur windows laptopumu yanımda taşıyorum. Gördüğüm kadarıyla tek problem bende değil, her derste bilgisayarı açan direkt fare ayarlarını değiştiriyor.
Alışamayanların sanırım bir kısmı mouse yüzünden alışamıyor. Demek ki tek bende sorun yokmuş.
Hem mac, macbook ve windows kullanan birisi olarak iş planlamalarımda kesinlikle macbook kullanılmasını daha avantajlı görüyorum bahsettiğiniz sorunların hiç birini bugüne kadar yaşamadım kullanım süreçlerimde hatta şuan şirkette sağlam windows sistem olmasına rağmen çoğu kurgu ve animasyon işini macbook' dan yapıyorum. Hatta daha da bazı noktalarda hızlanmak için İpad Pro M2 işlemci olanından da almıştım ve çok fayda sağladı genel olarak bence kullanım amacına göre alınması gereken bir sistem. O bahsettiğiniz sorunların başıma geldiğini hatırlamıyorum. He evet bence en büyük eksik noktası bir çok şeyin paralı olması...
Şu anda Logitech G102 Lightsync sipariş etmiştim dün o geldi onunla kullanmaya başladım. Şu anda çok daha rahatım.
Sanırım kablosuz ve dpi düşük mouselar da ciddi bir sorun oluyor.
Normalde Logitech M238 kullanıyordum ve 1000 dpi çözünürlüğü vardı. G102 de 5000 dpi da kullanıyorum ve linear mouse programını da kaldırdım.
Hele bu gün sürekli mouse bir yerden bir yere sürüklerken resmen orada donup kalıyor zor gidiyordu.
Şükür sorunlarım çözüldü