RifatOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ferrum gayet iyiydi benim gittiğim zamanlarda.
Spor konusunda şunu farkettim spor merdiven altı mekanlar da daha güzel özellikle ağırlık kaldırma vs daha samimi ortam oluyordu ekolün altında bir yer vardı duruyorsa orayı deneyebilirsiniz.
Yildiray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanirim ferrum en iyisi oraya bikackere gittim akrabam calisiyordu hep temizdi gittigimde 4 5 ay once
Ferrum baya iyi duruyor ama bana çok terste kalıyor. Teşekkür ederim. Aylık ücreti ne kadardı hocam peki?

Critical adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Macfite gitmeni önermem hocam, ordaki hocalar çok ilgisiz diyorlardı. Fiyatıda epey tuzlu. Her yerde genelde klasikleşmiş spor salonları olur, oralar güzel oluyor genelde ama oralarda biraz pahalı oluyor. Ne yazıkki uyguna spor salonu kalmadı, ben benim yaşadığım yerde güzel bir spor salonu buldum yaklaşık 10 tane falan hocası var. Uzun süredir faaliyet gösteriyor zaten burda ve hocalarıda çok bilgili. Gideceğin yerlerde bence dikkat edeceğin şeyler spor aletlerinin sayısı olmalı, benim gittiğim yerde 80+ spor aleti var. Spor aleti az olunca çok sıra beklersin. Hocalara ve spor aletlerinin sayısına bakman yeterli gideceğin yerde. Spor yapan arkadaşların veya çevren varsa onlara sorabilirsin.

3 aylık 3250 TL ye yazıldım hocam 2 taksitle ilk ay 1500 2.ay 1750 tl...
Macfit aylik 1.600₺ yıllık 12k

Siz nereye yazildiniz hocam?

Mahallede bir tane var oda yillik 4500₺ dedi. Bu taraflarda pek arkadaşım yok o yüzden buradan bir sorayim dedim