Öncelikle burada müşterilere mağdur oluyoruz.
Haftada 2 gün kurye çağırıyor isem, 4 gün de gidip şubeye teslim ediyorum bırakarak gidiyorum. Ki zaten atölyeye gelmiyorlar 21 km yol.
Anlaşmamız var. Zimmetine para geçirmeme gibi bir durumu olamaz. Borçlu olan benim.
Biz e ticaret sitemizde kargo ücretini alıyoruz müşteriden. Müşteri 2 kere kargo ödettin diye başımızın etini yiyor.
Zimmet sıkıntısı var ise, başka bir iş tercih edebilir.
Yapılan yanlışlar sonucunda ortada bir mağduriyet oluşuyor. Bu sizin için iyi bir izlenim vermemektedir. Bu konuda haklısınız. Müşterinize karşı gereksiz bir açıklamaya, mağduriyete ve meşguliyete neden oluyor.
Şubeye gidip durumu görüşerek netlik kazandırabilirsiniz.
Eğer ödeme aldıysa(çoğu nakit ödeme alıyor) bu bir ihtimal, ödeme yapılmadıysa sorun yok ama mantıklı değil yine de yapılan hiçbir sebeple.
Kargodan dili yanan biri olarak teşekkür edebileceğim anlar yaratırlarsa niye olmasın, burası Avrupa ülkesi değil ve firmaların standartları yok kaliteleri yok.
Hocam sizi tenzih ediyor, genelleme yaparak ekliyorum. Teşekkür edilebilecek, anlar ve zeminler oluşsa bile millet olarak aciz kalıyoruz. Aksine en ufak mağduriyet oluştuğunda nezaketten uzak neredeyse müebbet yesin isteniyor (: