Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.
Yok sıkılmam öyle kolay kolay. Sanırım alacağım bir denemek istiyorum. Yıllarca kuş baktım çok pisti. Bir de kedi sahiplenelim bakalım ne olacak.
ilk aldığınız zaman masrafı olur,
Kedi Yatağı (gereksiz hiç yatmadı)
mama kabı ve su kabı (50tl aldım trendyolda mevcut)
tuvalet kabı = 100-150tl aralığında
tuvalet önü paspası yanında geldi benimki,
2-3 parçada oyuncak top, hacı yatmaz gibi toplasan 100tl verdim kenarda bir petsopçudan aldım
tüm ihtiyaclarını liste yaptım, ödül maması tarak vb derken ilk gün 1000-1100tl gibi fiyat
sonrası kum ve mama, bittikçe alırsın yanı kısaca 2 haftada bir masrafına girersin oda değer.
mama konusunda önerim proplan yavru maması yarım kg 110tl 10-15 günde 1 alırım.
şöyle bakınca fiyatlar hiç birşey tabii bunu kendim için söylüyorum günde 2 paket sigara içerim 100tl
hasta olduğu söyleyen var ancak bildiğim kadarıyla 2 cins var Scottish (kırık kulak) ve british (dik kulak)
Scottish ve british çiftleşmesinden doğan Scottish ve britishler hasta olmuyor gayet sağlıklı oluyor.
Ancak aynı çins çiftleşmesi özellikle kırık kulak Scottish cinsler çiftleşirse yavruları
kemik ve kıkırdak hastalığı oluyor ve ömür boyu eklem ağrısı gibi ağrı çekiyorlar yani bu kediye eziyet bilinçli kişiler buna zaten engel oluyor ve aynı cins çiftleştirmiyordur
senin kedi british öyle bir hastalığı yok eğer kırık kulak olsaydı anne ve babasını kesinlikle sorman gerekirdi