almanyada iş ilanlarına bakıyorum. sektörümde bir iş bulsam direk başvuracağım.
maaş politikası - insan hakları- yıllık tatil parası - esnek çalışma saatleri vs vs vs...
bizde burda resmi bayramlarda tatil yaparmıyız acaba ?
sigorta primim maaşım üzerinden yatar mı acaba ? diye düşünüp bunları konuşalım.
şuan çalıştığım şirkette resmi bayramlar tatil değil,
maaşım 2 asgari ücretten fazla ama sigortam 13 bin tl üzerinden yatıyor.
kendi arabamla işe gidip geliyorum. vs vs vs...
şaka gibi bir coğrafyada yaşıyoruz. ülkenin imamı gider 12 yaşındaki çocuğa tecav*z eder. yok efendim hocanın biri çıkar zengin zekatını verse dahi fakirden 500 yıl sonra cennete gidecek diye vaaz verir.
yaşadığım ülkeden ülkemin cahil insanlarından bıktım usandım yemin ederim.
size aşağıya bir alman şirketin iş ilanını bırakıyorum. birazda siz isyan edin.
https://www.stepstone.de/stellenange..._m_0_0_0_0_0_0 TAKIMA HOŞGELDİN
"Global Ticari Hizmetler" birimi, BASF'nin iş alanlarını işlevler arası bir ağla destekliyor ve modern, ihtiyaçlara dayalı çözümler sunuyor. Uzman bir hizmet birimi olarak, yüksek düzeyde müşteri odaklılığı temsil ediyoruz ve hizmetlerimizi işbirlikçi, verimli ve geleceğe yönelik bir şekilde tasarlıyoruz.
GÖREVLER
Bu pozisyonda deniz taşımacılığı sektöründe tedarik zinciri birimimizde yer alan bir ekibin disiplin liderliğini üstleneceksiniz. Lokasyonda yeni oluşturulan bu birim, dünya genelinde Avrupa'daki çeşitli iş birimlerinden (deniz taşımacılığına odaklanan) nakliyeye yönelik müşteri siparişlerini yasal, ülke veya müşteri düzenlemelerine uygun olarak işler.
- Yurtdışı ihracat ekibinin (nakliye ve ihracat yönetimi) kaynak gereksinimlerini planlar, organize eder ve ekip oluşturma da dahil olmak üzere yeteneklerin işe alınmasını ve geliştirilmesini sağlarsınız. Bu aynı zamanda ekibin bütçe sorumluluğunu da içerir.
- Yönetim ekibiyle yakın işbirliği içinde, departmanın stratejik gelişimine katkıda bulunacak ve düzenli raporlama yoluyla departmanın yönetimine destek olacaksınız.
- Hizmetleri daha da geliştirmek ve optimize etmek için iç ve ekipler arası projeleri başlatır ve yönetirsiniz, küresel olarak diğer hizmet merkezleri ve iş ortaklarındaki iç arayüzlerle aktif iletişim kurar ve sorun çözme sorumluluğunu üstlenirsiniz.
- Ayrıca Tedarik Zinciri bölümündeki ortaklarımızla ve diğer BASF birimleriyle yakın ilişkileri sürdürecek, etkin paydaş yönetimi sağlayacak ve hizmet sunumunda net öncelikler belirleyeceksiniz.
- Hazırlık, uygulama ve takip aşamalarında iç ve dış denetimleri (örneğin ISO 9001, IATF) desteklersiniz.
NİTELİKLER
- Tedarik zinciri yönetimi, lojistik veya depo yönetimi alanında tamamlanmış üniversite çalışmaları
- Lojistik ve tedarik zinciri yönetimi alanında mesleki deneyim
- Hem sanal hem de yerinde bir ekibe liderlik etme ve liderlik etme deneyimini yaşayın.
- Almanca ve İngilizce olarak güçlü iletişim ve sunum becerileri
- Yenilik yönelimi ve otomasyon ve dijitalleşmeye açıklık
- yüksek müşteri ve hizmet odaklılık
FAYDALAR
- Günlük işlerinizi ve özel hayatınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenleyebilmeniz için esnek çalışma saatleri.
- Berlin-Prenzlauer Berg'de (2023'ün sonundan itibaren) esnek çalışma seçenekleri, yenilikçi ve ekip odaklı işbirliği için çatı terası ve kafeterya bulunan modern, sürdürülebilir ofis binası.
- 30 tatil gününün yanı sıra özel tatil ve ücretli izin modelleri.
- Brüt yıllık maaş (tam zamanlı): Mesleki deneyim ve niteliklere bağlı olarak 63.000 - 67.000 . Ayrıca şirketin başarısına ve bireysel performansına bağlı olarak bir ikramiye bekleyebilirsiniz.
oyyyhhh neyse ezan dinmez bayrak inmez. çok şükür 1 hurmamız 1 hırkamız var. yeter. bunada şükür...!