ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spam yapmadan aylık 23 25k$ arası sadece pasif gelirim var hocam herşey doğal olduktan sonra bakiye ne kadar olursa olsun manuel incelemeye bile girse problem olmuyor, tek adsense hesabından 2m civarı ödeme alan tanıdıklarımda var yıllardır bir problem yaşamıyorlar.
Hocam o kadar hiti nasıl alıyorsun onu anlamıyorum.Spamın iyiside var ortasıda var kötüsüde var.Pasif gelir dediğimiz şeyler bunlar bana kalırsa Google son 5 yılda gördüğüm olay şu eski ads hesabın var incelemeye girsede ban yemesi çok zor oluyor.2019 ve üstü ads hesabın var en ufak bir incelemede ban atılıyor.Kaç sefer gördüm bu olayı.Eski ads hesabın olsun tüm hitin sosyal medyadan gelsin yine ceza yok.Dediğiniz gibi pasif gelirin vardır güncelleme öncesi içerik girmişsindir,dmca yememişsindir,şikayet almamışsındır,çıkan reklamların bile şikayet edilmemiştir( bazı zamanlar sitede çıkan reklamları son kullanıcı beğenmiyor bildirim atıyor) siteye gelen son kullanıcı 15 sn üstü sitede kalıyordur,beğeniliyordur,farklı platformlarda (forum gibi) linklerin farklı kişiler tarafından beğenilip bak burası yararlı diye paylaşıyordur yani kısacası özgün şekilde büyümüştür siten son yazının üzerinden 5 yılda geçse google bu tip siteleri düşürmüyor.Biz aptal sanıyoruz bot diyoruz ama yemiyor google ads botu