Merhaba arkadaşlar. Foruma çok uzun zamandan beri üyeyim. 17 sene geçti herhalde. Yılara önce sitelere manuel oyun yükleme, dizin kayıt vs gibi işler yapardım. Daha sonra zaman içinde profesyonel tasarımcı olarak iş hayatıma yön verdim. Bu forum sayesinde çok paralar kazandım, kazandırdım. Siteler yaptım, satın aldım, sattım vs vs... Artık yaş ilerleyip emeklilik safhasına evrilince eski heyecan ve motivasyonumun kalmadığını düşünerek elimi ayağımı bu işlerden çekmiştim ama olmuyor, rahat edemiyorum. Alışkanlık mı nedir bilemiyorum.
Her neyse konuya gireyim. Şimdi zamanım, imkanım vs her şeyim var ama ne yapacağıma karar veremedim. Beni çok yormayacak, sinir etmeyecek bir alanda yine emek harcamak istiyorum. Ama devri değişti. 10 sene önceki kurallarla şimdiki kurallar çok farklı. Benim gibi ihtiyar bir delikanlı sizce ne yapmalı bu alanda? Tavsiyelere açığım.
Bir şey bulamazsam ya modern tarımla uğraşacağım ya da tavuk çiftliği açacağım

Tavuklarla seo muhabbeti yaparız artık. Tarım ve hayvancılıktan vazgeçmeyeceğim elbette ama şu web maceramı ihtiyar modeli devam ettirmek istiyorum.
WordPress bilginiz var mı?