Görüyorumki spesifik bir konuda yardım isteyen konu sahibine iyi niyetimle ücretsiz bir şekilde bilgilendirmeye çalıştığım bir mesajımda, bazı kişilerin damarına basmışım. Kendisini bir önceki mesajımın son cümlelerindeki tabir ettiğim kriterlerde gören, üstüne alınmak isteyen varsa alınabilir. Zaten işin ehli, bir diğer tabiriyle işinde profesyonel olanlar, muhalefet olmak yerine sürekli daha fazla bilgiye aç olup, "Bu yöntem değerlendirilebilir mi?" tarzında içeriği sorgulayabilendir, direkt olarak kendisinin adı sanı geçilmediği halde muhalefet olmaya çalışan ve muhalefet olmaya çalıştığı kişinin yazdığı mesajı dikkatli okumadan muhalefet olan değildir. Eğer dikkatli okursanız, aradığınız cevabı bir önceki mesajımda altı çizili cümlelerde bulabilirsiniz. Sanırsam cümlelerin altını çizmek, okuyacak kişilerin dikkatini çekmeye yetmiyormuş. Olurda siz yine altı çizili cümleleri göremezseniz diye ben aşağıya bir tanesini bırakıyorum. Umarım bu önceki mesajımda dediğimin, "Sormadan" dediğiniz soruyla aynı kapıya çıktığını anlayabilirsiniz. Herkese iyi forumlar

Karadoruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer script mvc mimarisi üzerine yazılmış ve bir routing sistemi mevcutsa yani temiz bir yapıya ve düzene sahipse.