Hocam merhaba özellikle Hayırlı Olsun benim tavsiyem iş yapmadan veya ilerlemeden böyle bir şeye girişmem yavaş yavaş forumdan iş alarak başlıyabilirsiniz belli bir müşteri kitlesi oluşturduğunuzda ve olumlu dönüşler aldığınızda ise bu planınızı devreye sokmanızı öneririm ayrıca yaşınız kaç bilmiyorum genç girişimci ile şahıs şirketi açabilirsiniz genç girişimci faydalarındanda bilmiyorsanız bahsedeyim (
ilk 3 sene boyunca yıllık 75 bin TL'ye kadar gelir vergisinden muaf olmaktır.İkincisi ise 12 ay boyunca Bağ-Kur yani 4/B sigorta prim desteği sağlanmasıdır. ) dediğim gibi işinizi oturttuğunuzda belli bir müşteri kitlesi yakaladığınızda böyle birşey yapmanız daha mantıklı olur birde elde 0 var onuda hesaba katmak gerekir belli bir birikim kasa yapmanızı öneririm iyi forumlar
Yanıtınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam sonuçta birkaç bin liralık işlerden bahsediyoruz vergi vermeden ödeme alırsam bir ceza vs. olur mu diye şirket işini düşündüm. Tabii ki dediğiniz gibi önce biraz ilerlemek daha iyi olur. Vergi işi sorun olur mu ne dersiniz?
Bir de ek olarak genç girişimci desteği için yaşım tutuyor