Yorumları okuyorum çok yanlış bilinen bilgiler var arkadaşlar. Şimdi ileride eğitim satma imkanımı zorla bitirmeyin İlk yanlış. Tema kopya algılanma durumu diye bir şey yok. İspatını kendi sitelerimde hepsinde aynı tema ile onay aldım ve aynı temayla onay alan binlerce site var. Bir kere onu unutalım. Gelelim ikincisine. Domainden olabilir konusu. Bu ihtimal arkadaşın sitesi için yok. Gelelim onun da ispatına. Domain arşiv sitesinden kontrol ettim bu domain hiç kullanılmamış. Gelelim içerik uzunuklarının 1000 kelime olmasına. Bu kısmen dopru kısmen yanlış. 1000 kelimeden olsan 20 makale ile gerçekten şansınız çok yuksek. Ancak 300 500 kelimelik makalelerle defalarca onay aldım. Bu sitenin onay alamayışı güleceksiniz belki ama o gizlilik politikasını üste gözune gozune sokmayısından. Bir de politikada 18 yaş ile ilgil bir ibare var o sorun olur mu bılmıyorum cunku ılk defa gordum. Daha oncekı tavsıyelerımı uygula kardeşim. 25 yıllık tecrubemle soyluyorum onay gelecek. (Reklam alanı yazan yerleri kaldırmalısınız)

edit: kendi siteme bu kadar inceleme yapmamıştım
Gördüğüm kadarı ile dediklerimi yapmışsınız. Muhtemelen artık onaylanır. Yaz boyutu daha kucuk degıl mıydı onceden?