tekrar corona beklerken sıradaki korkulu rüyamız büyük ihtimalle bu hastalık olucak.2-3 gündür ben de kaşınıp duruyorum ama sadece o kadar.netden baktım biraz,söylenen diger belirtiler yok.duydum,huylandım da bana mı öyle geliyor,bişeyden mi tiksindim,gerçekten kaptık mı şifayı bilmiyorum... zaten deniz karşımda,ilk iş yarın dışarı çıkınca biraz su alıcam denizden.bakalım kaşıntıyı kesecek mi...

Furkan5757 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir seye yaramıyor deniz suyu felan doktorlarin verdiği de yaramıyor 1.5 sene çektim o hastalığı aileme de bulastirdim oda çekti benle aynı süreçte en son yeni bir hap çıktı ismini akşam yazarım size günlük 2 3 tane içiyor onla geçirdik bayadır bişey yok hiçbirimiz de boş yani öyle krem felan inanmayın hiçbirşeye
gördügüm/duydugum kadarıyla bitek ziver tablet den bahsediliyor hep ilaç olarak ama,o mu bilmem sizinki.bide tabiki wilkinson pomad...

AeAziz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
deniz suyunu tavsiye ederim.
hocam,denize girecek durumda/zamanda degiliz malum.deniz hemen yolun karşısında benim,yarın gidip biraz su alıp geleyim diyorum.da onu nasıl kullanıcaz bilgin var mı?onla banyo mu yapıcaz,havlu ile filan vücuda mı sürsek