CptSLap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşin vokkolarından yardım almak istiyorsanız keşke o kişilere özel mesaj atsaydınız. Açıkçası ücretsiz şekilde çözecektim zira aynı sorunu daha önce bir çok sitede çözdüm. Lakin çok önyargılı bir şekilde direkt insanları etiketleyip hususi yardım istiyorsanız bence mesaj yoluyla ulaşmak daha iyidir.
Öncelikle ilginize teşekkür ederim,
İnsanları etiketledik de ne oldu yani ? Rahatsız olan birisi var ise yazar gerekirse konuyu da silebilirim yani büyük bir devlet meselesi de değil. Ücretsiz yardım istiyorum diye birşeyde yazmadım oraya, siz ücretli ücretsiz istediğinize yardım edebilirsiniz. Kasaba minnet etmem. Etiketlediğim arkadaşlar ise bunu bir iltifat olarak kabul buyururlarsa sevinirim, zaten gerekli kişiler d.m den de yazıyor. Etiket atmak yasak değil diye biliyorum. Ben istediğime etiket atarım, isteyen de cevap verir. Ben o sanatçılara forumda gözüme çarptıkları için övgü gönderdim. Sizin de sanatınıza saygım var dediğiniz gibi ücretsiz yardım etmeyi lütfetip daha sonra vazgeçtiğinizi yazdıracak kadar sizi kibirlendirdiyse. ÜCRETSİZ YARDIM GİBİ BİR BEKLENTİMİZ YOK..