myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde deneme amaçlı ücretsiz bakiye veren bir arkadaşımız vardı, deneme amaçlı da girdim kayıt oldum ve hediye bakiyeyi kullandım. En ucuz paketten ücretsiz olarak aldığımız bir hizmete göre oldukça başarıl olduğunu söyleyebilirim. Daha üst seviyedeki paketlerde daha başarılı sonuçlar vereceklerine inanarak tavsiye ediyorum @SMPANELNET; umarım size karşı mahcup etmezler bizi
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz.
Forumda görüntüde maalesef ki herkes sağlayıcı ancak bu hizmetin tek gerçek sağlayıcısı rus bir arkadaş bizde direkt ondan alıp satışını sağlıyoruz.
Herhangi bir mağduriyet, mahçup düşme gibi bir durum asla söz konusu bile olamaz. Sorununuz olması halinde direkt R10 pm üzerinden sorununuzu ve sipariş numaranızı iletirseniz görür görmez sorununuzu kimseye iletmeden anlık olarak çözeceğimden emin olabilirsiniz.

@AnaBayin; 0.27$'dan 365G telafili hizmet sağlayabiliriz(dünyanın en ucuzu) başlama süresi ortalama 13-14 saat(şuanlık) başladıktan sonra günlük aktarım hızı 30-50k arasında.
Daha hızlısı olsun derseniz eğer 0.38$'dan 0-1 dakika içinde başlayıp saatte 1-2k arası atım sağlayacak şekilde hizmet sağlayabiliriz.

0.27$ olan hizmet = %25-30'a kadar düşüş yaşanabiliyor.
0.38$ olan hizmet = %10-15'e kadar düşüş yaşanabiliyor.