Tasarimcidayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kırdın
Olabildiğince faydalı içerikler peşindeyim, kanalın adının ne olduğu kanalın içeriğini belirleyici olmadı hiçbir zaman ki "tasarımcı dayı" bir tasarım kanalını temsil etmiyor. Aylar önce "Tasarımcı Dayı Kimdir" adlı bir video yapmıştım orada detaylıca açıkladım. Sosyal medya güçlü bir silah ve iyi değerlendirmek gerekiyor. Elbette bu süreçte daha geniş kitlelere yayılmak için farklı içerikler de üretmek şart.

Hatırlarsanız herkese bir dönem çağrılar atılmıştı. Binlerce kişi telefonuna yabancı numaralardan çağrı almıştı whatsapp üzerinden. İşte o önden yoklamaydı, aktif olan whatsapp hesaplarını kontrol ettiler ve sonra asıl aşamaya "oltalamaya" başladılar. Sistem muazzam geniş ve detaylı, bunu anlatacağım geniş çaplı bir videoda. Ama çok detaylı olduğu için biraz süre gerektiriyor. Numaralarımızı nasıl buluyorlar kısmına gelirsek
O en kolayı.
Dayı bir ara unuttun sandım burayı da son soruna gelirsek sebebi kale sistem e devleti koruyordu lakin son zamanda Turkcell bağlantılı global it satın aldı bu yüzden paneller var